Vi bygger unika bastustugor

Välkommen till RCI Trä & Design AB. Vi som driver företaget heter Christer och Roger och är bröder. Vårt företag startade som en hobbyverksamhet, med bastubyggen. Verksamheten utvecklades snabbt till ett aktiebolag. Vårt företag utvecklas hela tiden och i dagsläget kan vi erbjuda byggnationer av bastu, badtunnor och även förråd, friggebodar och renoveringar av hus. Vi utför även legosågning. Vi bygger alla produkter efter kundens önskemål. Du hittar oss i södra Dalarna. Vänd dig till oss  för kompletta lösningar när du ska köpa bastu.

Vi tillverkar unika bastustugor med många finesser. Du kan välja mellan olika utförande och värmeaggregat. Vi bygger på plats eller levererar en färdig bastustuga. Vi har kunder i hela Sverige.

Din dröm om en bastu må vara stor men den går att lösa även på små ytor. Vi tillverkar små bastustugor med en stor känsla. Lätta att placera och sköta om.

Kontakta oss för snickerier och byggnationer i Södra Dalarna. Vi är kunniga och har en lång erfarenhet av snickeriarbeten. Tveka inte att fråga oss om du vill ha hjälp med idéer eller olika lösningar.

Öka din mysfaktor med en badtunna i trädgården. Vi har Harvia som leverantör av aggregat och ett stort utbud av olika modeller på badtunnor, såväl för inbyggnad i din terrass som fristående i din trädgård. 

Vi anlitar Koriks som leverantör för badtunnor